top of page

PRODUCT INNOVATIE COURSE-KEEPER 2019

Twin blade.JPG

DE TWIN- BLADE

Specifiek voor het verbeteren van de koersstabiliteit is de Twin-Blade Course-keeper ontwikkeld die bestaat uit dubbel gemonteerde bladen.

De waterstroom die ontstaat tussen de Twin-Blades zorgt voor een zeer sterke optimalisering van de koersstabiliteit en een automatische roer correctie.

Wij zien hier vooral enthousiaste reacties bij boot eigenaren die langzaam en langdurig veel door smalle waterwegen varen.

TQD.jpg
torqeedo logo.png

ELEKTROMOTOREN:

Door de enorme navraag om verbetering van het manoeuvreren bij met name low-powered elektromotoren hebben wij een speciale klembeugel ontwikkeld voor de Torqeedo Cruise 2.0 - 4.0 en de EPropulsion Navy 3.0 - 6.0 Outboard  om de Course-Keeper te kunnen monteren.

De aankomende jaren blijven wij ons product mee ontwikkelen om de elektromotoren markt van de Course-keeper te kunnen blijven voorzien.

20cc4c7e-735f-48ed-b2a2-b5f122f72d04.JPG
epropulsion txt.jpg
bracket.jpg
IMG_3536.jpg

Standard bracket

VP Bracket.jpg

Volvo Penta bracket

bracket VPDP.png

VP DUOPROP bracket

DE BRACKETS: (Standaard Cavitatie plaat)

Door gebruik te maken van geextrudeerd aluminium voor de montage brackets is het product bestand om de hoge krachten tijdens het gebruik te weerstaan.

Het onbreekbare materiaal van de montage brackets zorgt ervoor dat deze stevig op de cavitatie plaat van uw motor gemonteerd kan worden.

Door de verschillende vormen van de staartstukken is het noodzakelijk om de juiste bracket te selecteren die op de motor cavitatieplaat gemonteerd kan worden, hiervoor kunt u de selectie functie in onze shop gebruiken.

DE BRACKETS: (HECK DRIVE)

Om de COURSE-KEEPER op een Hekaandrijving te kunnen monteren is een speciale bracket ontworpen. 

De door ons ontworpen Bracket heeft de mogelijkheid om de de tussen afstand aan te passen op de gewenste breedte.

Tevens beschikken wij in ons assortiment over een aangepaste beugel om ook de montage bij DUOPROP motoren te voorzien 

ck name.png

Blade detail 

DE BLADEN:

Deze worden door middel van lasertechniek uit een 3mm dik zeewaterbestendig aluminium (ALMG3) gesneden. 

Wij maken gebruik van momenteel 5 verschillende blad typen om daarmee optimaal de juiste grootte te kunnen leveren voor de verschillende bootlengtes.

ck1-5.jpg

COURSE-KEEPER Blade sizes

bottom of page